Ljepota tame

Ljepota tame - Kerascoet | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kerascoet
DIMENZIJA
12,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljepota tame.pdf
ISBN
3473063108653

OPIS

Proljeće je, a u polju leži djevojčica, nepokretna. Je li mrtva? Tko ju je ubio? To nikada nećemo saznati. Ovdje, ondje, sa svih strana izvire sićušno društvo, koje kao da je pobjeglo iz neke bajke: Aurora, Oholica, Nazadna, Avanturistica, Princ Pravim-se-važan… Godišnja doba prolaze, a zamalo-princeza Aurora se još uvijek brine za svoj mali svijet kojeg želi poboljšati, i trudi se uskladiti tu neobičnu skupinu s prirodom i zvijerima koje ih okružuju. Sve do onog zimskog dana kada će se naći lice u lice s teškim izborom…

Ova ljepotica iz Južnog Sudana hrabro podnosi uvrede na izrazito tamnu boju svoje kože. Upoznajte Nyakimu Gatwech, afroamerički model porijeklom iz Južnog Sudana. Zbog svoje iznimno tamnopute kože više se puta u životu susretala s osudama, prijedlozima o izbjeljivanju te porugama.

Nakon što se tijelo djevojčice počne raspadati, personifikacije njezinih osobina izlaze van, a s obzirom da su one većim dijelom loše, Vehlman ih ... Ljepota tame je odlična knjiga autora Fabien Vehlmann, Kerascoet. Knjiga pod nakladom Naklada Fibra izdana je kao tvrdi uvez uvez.

POVEZANE KNJIGE