Mačka Mjaučka

Mačka Mjaučka - Raguž, Mario | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Raguž, Mario
DIMENZIJA
11,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Mačka Mjaučka.pdf
ISBN
7172274081052

OPIS

Ova nevelika knjiga Marija Raguža, osim svojim naslovom Mačka Mjaučka, veselit će djecu njima bliskim sadržajem koji se lako pamti. Djedovi i bake, roditelji, odgajatelji, učitelji i sama djeca naći će u ovoj knjizi zgode i nezgode malih životinja, ali i dječice koja proživljavaju istu sudbinu kakva je i njima dobro poznata. Kao da se sve zbiva na pragu njihove kuće, u njihovoj obitelji i u njihovu srcu. Mnoga od tih malih zbivanja ispričana su iz vizure djeteta koje tek upoznaje stvarni svijet, ali i svijet mašte kroz koji ih vodi sigurna autorova ruka. Jedna je to od onih knjiga s kakvima su mnogi od nas odrastali i kakvih se rado sjećaju. “Stihovi u ovoj knjizi o životu u zajednici, prirodi i njezinim stanovnicima pokazuju što je to najvažnije u ranom djetinjstvu, dok nas još nisu zaokupile veće obveze i ozbiljnije radosti. Ova knjiga pjeva o izvorima iz kojih crpimo ljepotu i snagu za ulazak u veliki svijet prepun izazova. Najbolje su pjesme u kojima je Mario Raguž uspio progledati očima djeteta, pa i uskliknuti njegovim riječima. U tome ga Stjepan Lukić vrlo uspješno nadopunjuje ilustracijama koje su već prepoznatljivo vedre i koloraturno meke, a istodobno tople u prikazima svakodnevnog života.” -dr. sc. Diana Zalar

Viralni video. Preslatko! Maca dala sve od sebe kako bi skočila, a onda raznježila cijeli internet urnebesnim padom.

... Mačka Katryn, nakon što je izgubila svoje leglo mačića, od kojih nažalsot niti jedan nije preživio, svoju ljubav dala j… missZDRAVA Mačke glume učenike ovoj šarmantnoj učiteljici Posts about mačka Muska written by Ida Tomašković. NIJE MU NIMALO SMIJEŠNO OVAJ JE TIP STVARNO IMAO PEH: Doslovno je u smeće bacio 1,78 milijardi kuna, a sada preklinje vlasti da otkopaju njegove bitcoine Upoznajte Eda, mačka koji je postao prava TikTok senzacija U samo 24 sata video Eda kako 'pleše' pogledalo je više od 6,8 milijuna ljudi, a postao je hit i na Twitteru.

POVEZANE KNJIGE