Što je bilo poslije

Što je bilo poslije - Rijavec, Majda Miljković, Dubravka | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rijavec, Majda Miljković, Dubravka
DIMENZIJA
7,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Što je bilo poslije.pdf
ISBN
4777078961459

OPIS

U proteklih 18 godina u svojim knjigama pisale smo o mnogim ljudima. Dotaknuli su nas na trenutak svojim životima i svojim pričama, no što je bilo s njima poslije? Kakav je njihov život danas? I kako danas gledaju na ono što smo prije manje ili više godina napisali o njima? Ili o sebi? I tako je u pokušaju da odgovorimo na ta pitanja nastala ova knjiga. Pa ako ste radoznali, prolistajte je i pronađite odgovore na pitanje ŠTO JE BILO POSLIJE? Majda i Dubravka

"Bilo bi to kao da pitate što je južnije od Južnog pola", ilustrirao je Hawking 35 godina poslije, opet u Vatikanu, godinu i pol prije smrti. Takva ideja zapravo bi se dala ilustrirati i analogijom sa svijetom kojega opažamo svakog dana. Dnevno je bilo minimalno desetak poziva - kazao je Čekić.

"Bilo je Zagreba prije bilo kojeg pojedinačnog kandidata, pa će ga biti i poslije. Ono što će se dogoditi na izborima je sigurno manji izlazak na izbore.

POVEZANE KNJIGE