Astronauti iz budućnosti

Astronauti iz budućnosti - Larcenet | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Larcenet
DIMENZIJA
12,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Astronauti iz budućnosti.pdf
ISBN
5044793354109

OPIS

Martina misli da su sva druga ljudska bića zamijenjena robotima. Gojko misli da ga okružuju alieni protiv kojih mu se zadaća boriti. Martinina mama misli da će ih sve to proći kad odrastu te da će sve dobro završiti. Gojkova sestra misli da ide u kino. Svi se varaju i svi imaju pravo u Astronautima iz budućnosti Lewisa Trondheima i Manua Larceneta, dvojice kreativnih prvaka suvremenoga francuskoga stripa koji nam ovim stripom pružaju posvetu vlastitomu djetinjstvu kroz križanac vrhunske literature za mlade i kinematografskog akcijskog superspektakla začinjenog ciničnim humorom i živim potezima pera. Astronauti iz budućnosti su točno onako dobri kako se nadate … … i nimalo nalik onome što očekujete.

Astronauti na Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS) izloženi su radijaciji 20 puta višoj od normalne (Reuters) ... Tako bi u budućnosti ova gljivica mogla da služi kao živi štit u bazama na Mjesecu i Marsu, ali je na tom putu još mnogo prepreka, pa je još uvijek nepoznato hoće ... Osim što je to samo po sebi uspjeh, uz činjenicu da su astronauti na Zemlju sa sobom donijeli i 42,80 kg Mjesečeva kamenja te obavili nekoliko znanstvenih eksperimenata, bio je tu i jedan manji neuspjeh jer Shepard i Mitchell nisu uspjeli doći do ruba kratera Cone kako je bilo planirano.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Astronauti iz budućnosti Manu Larcenet Lewis Trondheim. Preview Link.

POVEZANE KNJIGE