Beba u pravo vrijeme

Beba u pravo vrijeme - Spahr, Claudia | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Spahr, Claudia
DIMENZIJA
7,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Beba u pravo vrijeme.pdf
ISBN
6865324400959

OPIS

Pravi vodič za sve rodilje Za majčinstvo ne postoji bolje vrijeme od onog koje slijedi nakon što ste istražili i iskušali sve svoje snove i ambicije. Istraživanja pokazuju da su starije majke emocionalno i financijski sigurnije i stabilnije od mlađih, a skoro četvrtina svih poroda u UK danas otpada na žene starije od 35 godina. Prepuna korisnih savjeta vrhunskih medicinskih stručnjaka, znanstvenika i svjetskih autoriteta, uključujući doktora Michela Odenta i doktoricu Marilyn Glenville, knjiga je cjelovit vodič za žene koje su živjele život prije nego što su počele rađati. Knjiga pokriva sljedeća područja: – priprema za trudnoću i majčinstvo – kako poboljšati kvalitetu jajašca i produljiti razdoblje plodnosti kako bi došlo do začeća prirodnim načinom – vježbe, tehnike opuštanja, povezanost uma i tijela za uspješno začeće – kako povećati uspjeh in vitro oplodnje (IVF) – kako potpuno uživati u trudnoći, iz mjeseca u mjesec – načini da se izbjegne spontani pobačaj – joga za trudnice i prirodni pripravci za uobičajene boljke tijekom trudnoće – kako postići najbolji mogući porod – od ja do mame – kako se prilagoditi manjku sna, promjenama u osobnim odnosima i tom drugom poslu – tajne i ideje o roditeljstvu širom svijeta, koje mogu poslužiti kao nadahnuće novim mamama – najnovija istraživanja na području neuroznanosti, prehrane i psihologije PRIPREMITE SE ZA PRIHVAĆANJE NAJVEĆE, NAJUZBUDLJIVIJE PROMJENE U SVOM ŽIVOTU!

dijete počinje obavljati nuždu u predvidljivo vrijeme: djetetov urinarni i probavni sustav sazrijeva: po danu beba ostaje suha i do dva sata u komadu, a krajem druge godine - i tijekom poslijepodnevnog spavanja. Nakon drijemanja nije teško ''uhvatiti'' bebinu mokraću.

Sve iskreno. Prava osoba je ta koja će ući u vaš život kad konačno naučite da se oslobodite svoje potrebe da sve kontrolišete.

POVEZANE KNJIGE