Dan jagoda

Dan jagoda - Kasparavičius, Kestutis | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kasparavičius, Kestutis
DIMENZIJA
8,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Dan jagoda.pdf
ISBN
8457315094713

OPIS

Dan jagoda najduža je Kęstutisova knjiga. Na 110 stranica nalazimo 23 priče koje opet opisuju stvari koje možemo primijetiti svakodnevno oko sebe. Ipak, Kęstutis Kasparavičius te stvari primjećuje i opisuje na drugačiji način. Snove, na primjer, drži zaključane u kovčegu, a na kući živi bršljan koji kroz otvoren prozor krade kolače. Praščić je vrhunski operni pjevač, a Krokodilčić je nesmotreno pomislio kako bi svijet bio puno ljepši lada bi sve bilo u znaku jagoda.

Kilogram grožđa i jagoda po deset eura Jagode deset eura. N a zelenoj pijaci u TC Gintaš poskupile su jagode i grožđe, pa je za njih bilo potrebno izdvojiti po deset eura.

Ipak, Kęstutis Kasparavičius te stvari primjećuje i opisuje na drugačiji način. Snove, na primjer, drži zaključane u kovčegu, a na kući živi bršljan koji kroz otvoren ... Dana jagoda na Tomislavcu.

POVEZANE KNJIGE