Idi pa vidi

Idi pa vidi - Feminić, Stanislav | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Feminić, Stanislav
DIMENZIJA
8,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Idi pa vidi.pdf
ISBN
8338094850405

OPIS

Stanislav Femenić objavio je niz zbirki pjesama za djecu. Svaka od njih odlikuje se raznolikošću motiva i prvenstveno pjesnikovom zaokupljenošću prirodom. Zbirka Idi pa vidi sadrži nekoliko autobiografskih pjesama. Autor pjeva o prirodi, ali i o djetinjim ljubavnim simpatijama i sanjarenjima. Zbirku je obogatio haiku stihovima, poznatoj japanskoj formi od samo tri stiha. U njima vedrinu zamjenjuje tiha sjeta i duboka životna mudrost. Knjigu je ilustrirala Magda Dulčić.

I u ovoj zbirci »Idi pa vidi« Femenić pjeva o prirodi, o njezinim fenomenima. Doimlju se poput komorne glazbe stihovi o godišnjim dobima, o šaputanju cvijeća, šumu bagremova, o pradjedovskim stablima i smiraju na jezeru. Naš "Idi pa vidi" namijenjen je druženju, čitanju, igranju, pisanju školskih radova, posuđivanju lektire i ostalih publikacija primjerenih tinejdžerima, besplatnom surfanju internetom i još mnogočemu, ali samo za članove između 13 i 20 godina. Idi pa vidi (slikovnica Stribor) 59,90 kn .

Autor se u njoj obraća djeci, mladima i odraslima. Stihovi se odlikuju jednostavnošću i čistoćom, pjesničke slike su jasne i govore nam kakve sve ljepote i čuda možemo pronaći i vidjeti u prirodi. Day guided tours - Small groups.

POVEZANE KNJIGE