Ja sam u svom filmu

Ja sam u svom filmu - Šarić, Katica: Bartolić, Andreja | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šarić, Katica: Bartolić, Andreja
DIMENZIJA
7,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Ja sam u svom filmu.pdf
ISBN
3216614959278

OPIS

„Rad s djecom i mladima, kako je opisan u priručniku Ja sam u svom filmu, ima potencijal za stvaranje uvjeta povoljnih za kreiranje novih znanja, stavova, mišljenja i ponašanja, te na taj način povećatispremnost učenika za izazove svakodnevnog života, posebno u smislu međuljudskih odnosa i ispunjavanja vlastitih potencijala. Učenici, koji će imati sreću da njihovi razrednici posegnu za ovim priručnikom i iskoriste njegov potencijal, imat će zasigurno veću šansu pozitivnog razvoja i postizanja pozitivnih razvojnih ishoda što možemo smatrati jednim od glavnih zadataka školskog okruženja.“ doc. dr. sc. Valentina Kranželić „Priručnik za rad s djecom i mladima Ja sam u svom filmu predstavlja vrijedan materijal koji na kreativan, razumljiv i pristupačan način obrađuje važne teme za djecu i mlade koji žive u današnjem društvenom kontekstu. Posebna je vrijednost Priručnika korištenje filmova i radijskih emisija koje su stvarala sama djeca i mladi i koji sada predstavljaju resurs ili medij za komunikaciju odraslih s, nekim drugim, mladim ljudima te otvaraju prostor za učenje novih životnih vještina.“ doc. dr. sc. Martina Ferić Šlehan

godine, te kako je ponosna da […] "Miloš i ja smo se dugo zabavljali i u jednom trenutku bilo je logično da majci predstavim svog dečka. On i ja smo razgovarali i smišljali kako da to izvedemo.

U pozadini je i Matthias Warnig (drugi s desna) Našao sam uzor u čovjeku koji se uvijek vozio ekonomskom klasom i sam, a ne u glamuru, luksuzu. U duši sam ribar.

POVEZANE KNJIGE