Kako biti žena

Kako biti žena - Moran, Caitlin | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moran, Caitlin
DIMENZIJA
4,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako biti žena.pdf
ISBN
6476296743646

OPIS

Knjiga godine, Galaxy National Book Awards, 2011. Bestseler New York Timesa Amazonov bestselerU ovom svjetskom bestseleru, nagrađivana britanska autorica, kritičarka i kolumnistica The Timesa odgovara na pitanje kako biti žena. Pitanje je postavila kako sebi tako i svima nama – bez obzira na spol. Iskrena do kraja, ne libi se zaroniti u vlastita iskustva kako bi pronašla odgovore. Moran je prešla dug put od bucmaste i neprilagođene tinejdžerice koja se obrazovala kod kuće, odrastajući u mnogobrojnoj, nekonvencionalnoj obitelji u Engleskoj 80-tih. Opisuje svoje nespretne seksualne početke, nepovezanost s vlastitim tijelom, potragu za ljubavlju i strastveno čitanje kultnih knjiga. Govori o seksizmu s kojim se susretala, o majčinstvu i o tome što ono znači za ženu u intimnom i profesionalnom smislu, o nesigurnosti koja žene tjera da robuju modi i skupim i bolnim zahvatima. Provokativna, britka i duhovita natjerat će vas da plačete od smijeha, da se zagrcnete od prepoznavanja, te da zaronite u sebe i pokušate i sami odgovoriti na pitanja koja si postavlja većina suvremenih žena.

Za mene je svaka žena uspješna, ne samo ona koja je uspješna u poslu, nego i ona koja je uspješna majka, koja je uspješna žena, koja je uspješna kućanica, itd. Definicija uspješnog za mene je široka, a važno je samo da je žena sretna i da radi ono što voli.

Sjetite se kako se dobro osjećate s novom frizurom ili bojom kose kada izađete iz frizerskog salona. Ne trebate raditi nikakve drastične promjene. Evo nekoliko zabavnih razloga zašto je još sjajno biti žena.

POVEZANE KNJIGE