Kako biti žena

Kako biti žena - Moran, Caitlin | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moran, Caitlin
DIMENZIJA
10,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako biti žena.pdf
ISBN
1759327498727

OPIS

Knjiga godine, Galaxy National Book Awards, 2011. Bestseler New York Timesa Amazonov bestselerU ovom svjetskom bestseleru, nagrađivana britanska autorica, kritičarka i kolumnistica The Timesa odgovara na pitanje kako biti žena. Pitanje je postavila kako sebi tako i svima nama – bez obzira na spol. Iskrena do kraja, ne libi se zaroniti u vlastita iskustva kako bi pronašla odgovore. Moran je prešla dug put od bucmaste i neprilagođene tinejdžerice koja se obrazovala kod kuće, odrastajući u mnogobrojnoj, nekonvencionalnoj obitelji u Engleskoj 80-tih. Opisuje svoje nespretne seksualne početke, nepovezanost s vlastitim tijelom, potragu za ljubavlju i strastveno čitanje kultnih knjiga. Govori o seksizmu s kojim se susretala, o majčinstvu i o tome što ono znači za ženu u intimnom i profesionalnom smislu, o nesigurnosti koja žene tjera da robuju modi i skupim i bolnim zahvatima. Provokativna, britka i duhovita natjerat će vas da plačete od smijeha, da se zagrcnete od prepoznavanja, te da zaronite u sebe i pokušate i sami odgovoriti na pitanja koja si postavlja većina suvremenih žena.

5. Odgoj bez emocija. Kako biti uspješna žena.

Prema istraživanju HealthDaya, žene u čak 30 posto slučajeva mogu očekivati bolji ishod u borbi s melanomom nego muškarci. Imaju odlične komunikacijske sposobnosti. Jedno je od uvriježenih mišljenja kako su ljevaci inteligentniji i kreativniji od dešnjaka, te da su „predodređeni" za umjetnička zanimanja.

POVEZANE KNJIGE