Kriminal 2 – Lawless

Kriminal 2 – Lawless - Brubaker, Ed | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brubaker, Ed
DIMENZIJA
7,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Kriminal 2 – Lawless.pdf
ISBN
5081676488148

OPIS

Prije dvadeset godina, Tracy Lawless zamijenio je ulice prepune zločina za život u vojsci, što je bila odluka koju je rijetko požalio. Ali sad se vraća iz pustinja Afganistana i Iraka u svijet iz kojeg je potekao kako bi doznao tko je i zbog čega ubio njegova brata Rickyja. No istina je jedna od malo stvari ružnijih od obiteljske povijesti i jedino što mu ide u prilog dok raspliće uvijene niti života kriminalca kakav mu je bio brat, jest da nitko ne zna tko je on zapravo. A ono što ne znaju, moglo bi ih i ubiti.

KRIVO ... https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/kriminal-2-lawless/213/ Kukavica, Kriminal, Stripovi, Bonelli, Bande desinee, manga, comics KRIMINAL -- Mali oglasi i prodavnice # Goglasi.com ... menu Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet.

Ali sad se vraća iz pustinja Afganistana i Iraka u svijet iz kojeg je potekao .. Prije dvadeset godina, Tracy Lawless zamijenio je ulice prepune zločina za život u vojsci, što je bila odluka koju je rijetko požalio. Ali sad se vraća iz pustinja Afganistana i Iraka u svijet iz kojeg je potekao kako bi doznao tko je i zbog čega ubio njegova brata Rickyja.

POVEZANE KNJIGE