Mjesta ima na metli svima

Mjesta ima na metli svima - Donaldson, Julia | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Donaldson, Julia
DIMENZIJA
9,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Mjesta ima na metli svima.pdf
ISBN
9333439096034

OPIS

Bijaše vještica jedna u nje dug šešir i mačka, kosa joj bijaše riđa, pletenica podugačka. Kako li se samo vještica ceri i mačka kako prede, dok jure vjetrovom stazom, na medinom držalu sjede. No vještica jauknu silno, a mačka samo zamijauče, kad vjetar u naletu divljem vještičji šešir odvuče.

Lijepo pokazuje kolika je vrijednost družine; zajedno su snalažljiviji, hrabriji, a i zabavnije im je. Pokazuje kako pomaganje vrlo brzo stvara prijateljstvo između ljudskih (a i životinjskih) bića. Mjesta ima na metli svima Kako li se samo vještica ceri.

Dodaj u košaricu Prema omiljenoj slikovnici Mjesta ima na metli svima nastala je simpatična i zabavna kaširana knjiga istoimenog naziva namijenjena najmlađim uzrastima. Guraj, povuci i odmakni prizore kako bi istražio ima li mjesta za sve na vještičinoj metli. Duhovita priča o vještici koja zajedno s mačkom leti na svojoj metli.

POVEZANE KNJIGE