Moebius: Iskrcavanje na Pharagonesciji

Moebius: Iskrcavanje na Pharagonesciji - Giraud, Jean - Moebius | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Giraud, Jean - Moebius
DIMENZIJA
8,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Moebius: Iskrcavanje na Pharagonesciji.pdf
ISBN
4911103001288

OPIS

Jean Giraud (1938.-2012.), možda najpoznatiji kao likovni tvorac Blueberryja, jednom je izjavio kako se od 1974. do 1978. osjećao kao da gori. Taj unutarnji kreativni plamen najrazvidniji je u stripovima što ih je tih godina stvarao za časopis Metal Hurlant redefinirajući svoje drugo lice, poznato kao Moebius, iz bezbrižnoga humorista u fantasta i vizionara. Iskrcavanje na Pharagonesciji okuplja znanstvenofantastične priče kojima je polučeno nemoguće: i nakon četiri dekade su svježe. Iako ništa ne zastarijeva brže od budućnosti, Moebiusova strategija nesvjesnoga pripovijedanja uvijek je za korak brža od skepse stvarnosti. Njegove crteže ne gledamo sa sigurne distance, u njih se iskrcavamo.

u 23:06 Do isteka još oglas istekao Oglas prikazan ... Obavestite me kada strip ponovo bude na stanju. Vaša e-mail adresa Izdavač: Fibra.

Dostava. Ovaj predmet može biti dostavljen na tvoju kućnu adresu.

POVEZANE KNJIGE