Moja baka ima dečka

Moja baka ima dečka - Huljić, Vjekoslava | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Huljić, Vjekoslava
DIMENZIJA
12,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja baka ima dečka.pdf
ISBN
6680315580761

OPIS

Nina dolazi iz prosječne obitelji, koju sačinjavaju ona, brat, roditelji i baka. U obitelji se život mijenja naglavce, kad tata dobije otkaz. Roditelji se udaljuju, a ona gleda kako pronaći tati posao, izvući ga iz depresije i vratiti u mamino srce. Nina je zaljubljena u Ljubu i sanja kako ga osvojiti, čudeći se neprestano što čak i baka Dobrila ima dečka, a ona nema. A k tome su njih dvoje još iidealan par! Tata nađe novi posao, za koji mama ne zna, što će dovesti do nesporazuma i krivih zaključaka. Naime, ne znajući da joj muž izrađuje nakit i da je Nina jednu ogrlicu prodala svojoj razrednici, Ninina mama krivo zaključi da je razrednicaogrlicu dobila na dar od njenog muža. Povrijeđena, napušta ih i odlazi u Italiju kod svoje sestre. Negdje u isto vrijeme,baka Dobrila odlazi sa svojim dečkom na izlet biciklima, na Brač,gdje im se gubi svaki trag. Nina je suočena s problemom kako pomiriti mamu i tatu, kako pronaći nestalu baku Dobrilu i kako osvojiti Ljubu.

SKU: 9789531413671 Kategorija: Knjige za djecu i mlade. Please select facebook feed.

Nina dolazi iz prosječne obitelji, koju sačinjavaju ona, brat, roditelji i baka. U obitelji se život mijenja naglavce, kad tata dobije otkaz.

POVEZANE KNJIGE