Naši najbolji kolači

Naši najbolji kolači Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Naši najbolji kolači.pdf
ISBN
1106930897705

OPIS

Možete li zamisliti obiteljsko okupljanje bez tradicionalnih slastica? Slastica koje su vam se od djetinjstva duboko urezale u pamćenje? Prhki kolačići, medenjaci, pite, uštipci, savijače, okruglice, makovnjača i orahnjača, pa razne torte, od čokoladnih do voćnih…, to je tek mali uvid u riznicu slatkih delicija iz cijele Hrvatske koje ćete pronaći u ovoj sjajnoj kuharici. Bez obzira na to jesu li vaše majke i bake na vas prenijele svoja znanja ili nisu, ova će vas knjiga uvesti u tajne spravljanja gotovo svih domaćih kolača po tradicionalnim recepturama. Uživajte u pripremi i nezaboravnim okusima u kojima će uživati i vaša djeca i unuci, i po kojima će vas se uvijek sjećati! (Sitni kolači i praline, Kolači od prhkogtijesta, Kolači od lisnatog tijesta, Kuhane tjestenine, Kolači od kuhanog tijesta, Kolači od prženog tijesta)

Jedinstven je to i za mnoge najbolji kolač koji ne postoji niti u jednoj drugoj zemlji svijeta. Najbolji kolači u Zagrebu. Gdje u Zagrebu pojesti najbolje kolače? Uz pomoć food blogera, foodija, i gurmana smo pripremili za vas ovu TOP 7 listu.

200 iskušanih recepata s fotografijama pisani su na jednostavan i dostupan način kako bi našli put u svaku kuhinju. Najbolji okus našeg grada od 1947. I ne tako davno, noću ispod ruku vrijednih pekara, a danas po istoj recepturi, nastaje čuveni riječki, pikov kruh.

POVEZANE KNJIGE