Ne hvala! Više ne pušim

Ne hvala! Više ne pušim - Borić, Neven | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Borić, Neven
DIMENZIJA
6,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Ne hvala! Više ne pušim.pdf
ISBN
7894553139054

OPIS

Ovaj priručnik nastao je kao želja da se na jednom mjestu sakupi što više podataka koji su rezultat najnovijih medicinskih, statističkih i socioloških istraživanja koji nam svi zajedno pružaju kompletniju sliku o problemu ovisnosti o pušenju. Problem pušenja ne može se tretirati samo kao osobni ili medicinski problem, jer zahvaća i mnoga druga područja čovjekovog života. Sve se više potvrđuje činjenica da porastom svijesti o vlastitom zdravlju i brizi o vlastitoj okolini pušenje počinje u mnogim sredinama prepoznavati kao vrlo nametljiva i nezdrava praksa, jer se najčešće ne dotiče samo osobe ovisne o nikotinu. U pitanju je i odnos s partnerom, obitelji, prijateljima ili čak i kućnim ljubimcima. Koliko je god na prvi pogled želja koja sve pušače vodi da zapale novu cigaretu jača od oslobađanja od ove navike, u svima od nas postoji ogroman potencijal volje i svijesti da svoj naum i ostvarimo. Nadamo se da će ovaj priručnik pomoći u vašim namjerama da krenete u novi život punim plućima, a svoja pozitivna iskustva podijelite i s drugima.

As simple as that. "Hvala EU što se ta odluka ne odnosi na nas" Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da se najava EU o zabrani izvoza vakcina ne odnosi na Srbiju i Zapadni Balkan. "Statičari su odradili jedan dio posla i mogu reći svima njima koji su volontirali veliko hvala, nama više ne trebaju volonteri u tom smislu nego mi trebaju ljudi koji će dobiti posao, koji će biti plaćeni i koji će na neki način imati rokove", rekao je Dumbović nakon posjete francuskog ministra vanjskih poslova Jean-Yves Le Driana. Niti nebo ne zna više,blog.dnevnik.hr/groficinestijene Njegova priča postala je poznata nakon što je jedna Splićanka na društvenim mrežama objavila kako je život Šahiba Tahirovića Šekija postao toliko težak da unatoč bolesti prodaje mandarine na ulici... Barba Šeki, 85-godišnjak koji je prodavao mandarine nedaleko od trgovačkog centra u ... Američka himna se više ne pušta pre mečeva Dalasa, gazda Kjuban naljutio nacionaliste 10/02/21 | 17:00 ≫ 17:30 Prvi čovek kluba za koji nastupaju Marjanović i Dončić doneo prilično hrabru odluku Štikle?-Ne hvala ja sam i u starkama iznad mnogih xD.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Ne hvala! Više ne pušim je cjeloviti prirucnik i program koji vam na temelju najnovijih znastvenih spoznaja te ljudske psihologije daje mogućnost da konačno budete uspješni i jednom zauvjek kažete:Ne hvala! Više ne pušim. Ne hvala! Više ne pušim količina.

POVEZANE KNJIGE