Neznanac 2: Trg Triju pčela / Smrt u Rimu

Neznanac 2: Trg Triju pčela / Smrt u Rimu - Magnus | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Magnus
DIMENZIJA
9,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Neznanac 2: Trg Triju pčela / Smrt u Rimu.pdf
ISBN
8196819300180

OPIS

„Trg Triju pčela” predstavljaju prilagodbu koktela jakih okusa na kojima je Raviola sastavljao sagu o Unknowu. S bolnom ranom u ramenu koju je zadobio u Marakešu, na kraju epizode „Nekoliko sati do zore”, opsjednut noćnim morama, razočaran sam u sebe, umoran od svega, Neznanac stiže u Rim, i pronalazi smještaj u jednom pansiončiću, a da ne zna kamo poći, što učiniti, kako ubiti vrijeme (prije nego što vrijeme ubije njega). Ali tada mu sudba dade da susretne Schwarza, „kolegu” s tisuću prošlih zadataka, bivšeg legionara sa samo jednim okom, koji plaću prima od jedne neofašističke organizacije. Schwarz osjeća nježnost, gotovo privrženost za svog druga u lošoj situaciji: on je „vrlo vješt tip ”, „opak i žestok tip”, „momak zlata vrijedan”, kaže o Unknowu, i pronalazi mu posao vozača jednog naprednjačkog biskupa, čiji su minute odbrojene … Sad, kad se trudi ne upasti u nevolje (ali mu se sjećanja na prošle nevolje motaju po glavi, ne dopuštajući mu da zaspi), sad kad mu je stari prijatelj iz pustolovina pronašao (prividno) miran posao, čovjek bez imena, kojega je Magnus nazvao Neznanac (nepoznat svima, ali nažalost ne i sebi samomu), proglašava se hladnim, hini spokojnu, kontroliranu ravnodušnost. „Ja vozim auto… i dosta!“, kaže dobrome biskupu koji, naprotiv, ne namjerava pognuti glavu pred nepravdama koje trpe Proklete duše na Zemlji. Unknow blefira, jasno, zna da mu je sudbina određena: bio je svjedok previše intriga, napravio je previše sudbonosnih koraka. Tko poznaje rat, može zamijetiti njegovo prisustvo svugdje, u bilo kojem trenutku, čak i među baršunastim divanima patricijskih kuća, čak i među predivnim ruševinama Vječnoga Grada, a ne samo u Vijetnamu i Alžiru. Mirisu krvi, mirisu smrti, ne trebaju razbijene glave, otrgnuti udovi i utrobe razderane sačmom da bi ih se osjetilo.

Izvoz u RefWorks; Izvoz u EndNoteWeb; Izvoz u EndNote; Izvoz u MARC; Izvoz u MARCXML; Izvoz u RDF; Izvoz u BibTeX; Izvoz u RIS ... Neznanac 2: Trg Triju pčela ; Neznanac 2: Smrt u Rimu Neznanac 4: Velika narudžba ; Neznanac 4: Let Laca Lemana ; Neznanac 4: Vila iznenadnog buđenja ; Neznanac 4: Full moon in Dendera Neznanac 5: Čovjek koji je ubio Ernesta "Chea" Guevaru ; Neznanac 5: U međuvremenu Ako ste fascinirani najcrnjim dijelom ljudskog uma, ako mislite da smo, barem u apstraktnom smislu, svi ubojice, ako vas zanimaju najtajanstveniji porivi koje stoje iza krvavog čina, onda je Neznanac strip koji vam pristaje, a provesti barem jednu noć u sablasnom hotelu na Mount St. Michel može se pokazati vrlo poučnim iskustvom. Spiru i Fantazio 2 ; West 2 - Klub "Century" Karusel 10 - Spiru i Fantazio 2; Perle 10 - West 2; Naruto 2; Uzumaki 2; One Piece 2; Julija 37; Kosmonauti budućnosti 2; Long Džon Silver 4; Karusel 11; Perle 11; Okružen Mrtvima 4; Osveta Grofa Skarbeka; Perle integrali 3; Naruto 3; Uzumaki 3; Noje 1 ; One piece 3; MI 3; Marsupilami 0; Pinap 2 ... Europom u 30 knjiga; Interliber; V|B|Z Noviteti; V|B|Z Izdanja.

Scenarij Magnus ... Neznanac 2 book. Read reviews from world's largest community for readers. „Trg Triju pčela" predstavljaju prilagodbu koktela jakih okusa na kojima je Raviola sastavljao sagu o Unknowu.

POVEZANE KNJIGE