Prikriveni ekonomski ubojica

Prikriveni ekonomski ubojica - Perkins, John | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Perkins, John
DIMENZIJA
12,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Prikriveni ekonomski ubojica.pdf
ISBN
5941846657840

OPIS

Knjiga o osobnim iskustvima navodnog bivšeg “ekonomskog ubojice”, čovjeka čiji je zadatak prevarama, ucjenama, lažima, iznuđivanjima, seksom, a ponekad i ubojstvima osigurati da velike korporacije i američka vlada kontroliraju i iskorištavaju ekonomiju, prirodne resurse i političke odnose malih država diljem planeta. Slično romanima Johna Le Carrea, samo što je riječ o zbiljskim događajima.

U tom smislu, odlučio je razotkriti ulogu one vrste ljudi kakvoj je i sam pripadao. Plaćeni ekonomski ubojica: Ovo je čovjek koji je siromašne zemlje otjerao u dužničko ropstvo Tweet Ako bi i mi podbacili, onda ide američka vojska - kao što je slučaj s Irakom, kaže John Perkins, koji je godinama bio vodeći svjetski ekonomist, a zatim 'ekonomski ubojica' koji je na kreiranju globalnog imperija radio direktno s ... Nakon što "plaćeni ekonomski ubojica" otkrije zemlje Trećeg svijeta s resursima, Svjetska banka tim zemljama odobrava enormne kredite. No, otkrio je on u knjizi, novac ne ide direktno u te zemlje.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 55791 ... Valjda ja to dobro znadem; bio sam uspješan prikriveni ekonomski ubojica.

POVEZANE KNJIGE