Psihijatrijsko vještačenje ovisnika o drogama i kockanju

Psihijatrijsko vještačenje ovisnika o drogama i kockanju - Bagarić, Ante: Goreta, Miroslav | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bagarić, Ante: Goreta, Miroslav
DIMENZIJA
10,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Psihijatrijsko vještačenje ovisnika o drogama i kockanju.pdf
ISBN
3279300447896

OPIS

Ova je knjiga plod suradnje, trudaidugogodišnjega iskustva dvojice istaknutih vrapčanskih stručnjaka: dr. sc. Ante Bagarića i prim. dr. sc. Miroslava Gorete. Namjera je autorapopuniti prazninu na području forenzično-psihijatrijskog vještačenja ovisnika odrogama i kockanju. U području s kojim se sudsko psihijatrijski stručnjaci susreću sve češće, Goreta je dao doprinos svojim bogatim forenzično-psihijatrijskim, a Bagarić petnaestogodišnjim kliničkim iskustvom u radu s ovisnicima. Ova je životna i konkretna knjiga orijentir za postupanje i repetitorij za podsjećanje, te je nesumnjivo zanimljiva ne samo psihijatrima, nego i psiholozima, socijalnim pedagozima, socijalnim radnicima, medicinskim sestrama i drugim stručnjacima iz tog područja.

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/pf.521019015: Matična publikacija: Sva pitanja o donjem naslovu možete postaviti putem ovog obrasca. Polja označena zvjezdicom (*) molimo obavezno ispuniti. Psihijatrijsko vještačenje ovisnika o drogama i kockanju.

• Miroslav Goreta: Načelo razmjernosti u psihijatrijskoj teoriji i praksi, Medicinska naklada i Klinika za psihijatriju Vrapče, Zagreb, 2012. Liječenje ovisnika o kockanju - faktori koji utječu na terapijski uspjeh . Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/pf.521019015: Matična publikacija: Sva pitanja o donjem naslovu možete postaviti putem ovog obrasca.

POVEZANE KNJIGE