Slomljeno tijelo – Put prema cjelovitosti

Slomljeno tijelo – Put prema cjelovitosti - Vanier, Jean | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vanier, Jean
DIMENZIJA
11,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Slomljeno tijelo – Put prema cjelovitosti.pdf
ISBN
8217177354309

OPIS

I naslov i podnaslov knjige vrlo dobro pristaju uz naše vrijeme, a ime autora daje nam sigurnost da će ova knjiga pogoditi točno tamo gdje treba. U ovoj knjizi taj utemeljitelj zajednice „Arka“ i suutemeljitelj pokreta „Vjera i svjetlo“ promišlja o korijenima slomljenosti ljudske osobe i društva unutar židovske i kršćanske tradicije te o značenju Isusove radosne vijesti za naše vrijeme. Knjiga Slomljeno tijelo napisana je za sve one koji žele slijediti Isusa na putu cjelovitosti. Vanier poziva čitatelja da se približi onima koji trpe. Nudi mu nadu i ohrabrenje kao i sigurnost da se mir i radost mogu pronaći, ali samo ako prihvatimo stvarnost patnje i križa u našem životu, kao i u životima onih koji nas okružuju. Kršćanski je to odgovor na pitanje: Kako u ovom našem slomljenom svijetu punom patnje otkriti izvore cjelovitosti, ozdravljenja i nade. Jean Vanier zaljubljenik je u čovjeka i istinu i jedan je od vodećih duhovnih pisaca našega vremena s ogromnim iskustvom rada s ljudima i života za druge.

godine; Jean Vanier: ISUS, DAR LJUBAVI; Jean Vanier: SLOMLJENO TIJELO - Put prema cjelovitosti Gornji tekst je izvadak iz knjige Jeana Vaniera Slomljeno tijelo - Put prema cjelovitosti. Dopuštenje izdavača za prenošenje teksta iz knjige vrijedi isključivo za portal hkm.hr.

AKO SAMI NE UPRAVLJATE SVOJIM MOZGOM, DRUGI ĆE UPRAVLJATI NJIME UMJESTO VAS. Kad ste se posljednji put osjećali istinski sretno, ispunjeno, bistro, odmoreno i duboko povezano ne samo sa sobom nego i s ljudima oko sebe? Ako je od toga prošlo već neko vrijeme, ova knjiga je za vas! Klijente suosjećajno i s razumijevanjem, uz izvediv plan, usmjeravamo na put prema cjelovitosti.

POVEZANE KNJIGE