Tajni tim

Tajni tim - Ortolani, Leo | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ortolani, Leo
DIMENZIJA
5,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajni tim.pdf
ISBN
1439326810322

OPIS

Rat-Man, glavni junak istoimenog strip serijala talijanskog autora Lea Ortolanija, je posve neobičan superjunak. On, naime, nema nikakve posebne moći – osim što je iznadprosječno slabašan, nesposoban, smotan i glup. Hoda naokolo u tajicama i nosi masku s mišjim ušima, ima vjernog batlera Lavoslava, usko surađuje sa šefom policije kapetanom Krikom, inspektor Branko mu je najbolji prijatelj, a tu je i Jasminka Stranputić, bivši poštar, sad platinasti transeksualac zaljubljen(a) u njega. Svi će vas oni do suza nasmijati u ovom urnebesnom spoju normalnih superherojskih priča, montipajtonovske komedije i strip/filmske parodije.

Sastav je promjenljiv, neki su sudionici ... Ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica naglasio je u petak da su izvidi tajni temeljem Zakona o kaznenom postupku pa se, s obzirom na tvrdnju predsjednika Republike Zorana Milanovića da je znao takve podatke kad je bio premijer, postavlja pitanje što je radio s tim podacima. Nitko nije znao da su u braku, a sada se - razvode. Naime, 62-godišnji oskarovac Tim Robbins ovih je dana na sudu u Los Angelesu predao zahtjev za razvod od 33 godine mlađe Rumunjke Ioane Gratiele Brâncuşi, s kojom je u vezi od 2016.

Ovo su dva najpesimističnija horoskopska znaka. Policija je jučer pretraživala i Partizanov stadion na kojem je pronađen tajni bunker s 15 ljudi u njemu u 5 sati ujutro. Za njih je utvrđeno da nisu članovi kriminalne organizacije, nego da su navijači koji su se u tim prostorijama zabavljali. Tajni tim za pobjedu Zorana Milanovića: Oni su bili ključni Iz njegovog tima može se čuti da se o podijeli funkcija nije razgovaralo, jer do inauguracije je još mjesec i pol dana.

POVEZANE KNJIGE