Agape

Agape - Rossi, Marcelo (Otac) | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rossi, Marcelo (Otac)
DIMENZIJA
8,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Agape.pdf
ISBN
9130740352486

OPIS

Povratak katoličanstva korijenima –milosrđu, bezuvjetnoj ljubavi te brizi za siromašneAko se Bibliju može smatrati prvom knjigom samopomoći u smislu da su njezini stihovi ispunjeni utjehom za dušu, kao i pravilima ponašanja, katolički svećenik i karizmatik Marcelo Rossi okrenuo se ravno izvoru: svako od 12 poglavlja knjige od 125 stranica počinje odlomkom iz Evanđelja po Ivanu, koji je najmističniji pripovjedač Kristova života. Odlomke iz Svetog pisma prati komentar koji podsjeća na popularnu propovijed u kojoj Rossi spominje i svece i suvremenike, a svako poglavlje završava molitvom. Knjiga je bila apsolutni bestseler u Latinskoj Americi, ali je zapažen uspjeh ostvarila i u Sjevernoj Americi, pomažući mnogima da obnove i prodube svoju vjeru!

2. Agape definition, with the mouth wide open, as in wonder, surprise, or eagerness: We stood there agape at the splendor. See more. We're Agapé UK.

ἀγάπη: ljubav) bio je običaj zajedničke večere ranih kršćana koja je blagovana kao uvod u slavljenje svete mise. U kršćanskoj teologiji naziv se još koristi kako bi se ukazalo na Božju ljubav za čovječanstvo..

POVEZANE KNJIGE