Hrvatska za djecu njemački

Hrvatska za djecu njemački - Perišin, Maja | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Perišin, Maja
DIMENZIJA
4,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatska za djecu njemački.pdf
ISBN
5486352500226

OPIS

Turistička slikovnica jedinstvena je tekstualno-vizualna cjelina i pravi početak za otkrivanje i upoznavanje iznimnih raznolikosti države i njenih gradova.

Za prvo i drugo dijete isplaćuje se po 194 eura, za treće dijete 200, a za četvrto i svako iznad toga po 225 eura mjesečno, što je, smatraju, previše za djecu u inozemstvu. Iako je to bilo daleko od njemačkih četiri godine odnosno sadašnjih njemački šest mjeseci, ipak je bilo nešto. Nažalost, i ta mogućnost retroaktivnoga priznavanja prava na doplatak za djecu za tri mjeseca ukinuta je donošenjem novoga Zakona o doplatku za djecu, koji se počeo primjenjivati od 1.

Sviđa mi se: 1808 · 1 govori o ovome · 236 ljudi bilo je ovdje. Udruga Loodo nudi edukativne i kreativne radionice za djecu djeca prijevod u rječniku hrvatski - njemački u Glosbe, online rječnik, besplatno.

POVEZANE KNJIGE