Neznanac 5 – Čovjek koji je ubio “Chea” Guevaru

Neznanac 5 – Čovjek koji je ubio “Chea” Guevaru - Magnus | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Magnus
DIMENZIJA
5,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Neznanac 5 – Čovjek koji je ubio “Chea” Guevaru.pdf
ISBN
3923916436536

OPIS

Čovjek koji je ubio Ernesta “Chea” Guevaru najmračnije je i najmučnije Magnusovo djelo, priča u kojoj je sve turobno i tmurno, gdje se prošlost miješa sa sadašnjošću, a sadašnjost je dio prošlosti. Priča je to u kojoj onaj koji bi trebao biti glavni lik ima sporednu ulogu, a sporedni likovi pak postaju protagonisti. Tko je istinski protagonist ovog romana? Neumjereni, razuzdani skladištar zvan “El Lugubre”. Bivši medicinski poručnik, nekoć mladić iz dobre obitelji u kojeg su polagane velike nade, kod kojeg je velik kompleks krivnje stvorio disocijativno stanje uma što ga dovodi do toga da povjeruje da je reinkarnacija Ernesta “Chea” Guevare. Ovo udvostručavanje osobnosti prouzročeno je kajanjem jer je upravo on bio taj koji je zadao smrtni udarac ranjenom i već umirućem gerilskom zapovjedniku. Ovaj teški kokainoman za vrijeme halucinacija koje mu pobuđuje uživanje droge ponovo proživljava povijest koja nije njegova, ali koja se s njegovom stapa na dramatičan način. On odlučuje hodati u cipelama svoje žrtve. Uzima ono što nije njegovo, ponaša se na način na koji se nikada nije ponašao, s odlučnošću i odvažnošću za koje ga nitko nije smatrao sposobnim baca se u borbu i iskupljuje, žrtvujući se u eksplozivnom finalu. “Čovjek koji je ubio Ernesta “Chea” Guevaru” prekrasan je roman u kojem se isprepliću kronika i mašta, strip i literatura. Bujna priča, ispunjena značenjima, složena i privlačna. Posvetite joj se, molim vas, s punom pažnjom. MAURO MARCHESELLI

Webshop i maloprodaja [email protected] +385 1 5577 953 ... I to je bio povratak Neznanca, prvo u epizodama "Full Moon u Denderi" i "Vili iznenadnog buđenja" nakon kojih je uslijedilo remek djelo "Čovjek koji je ubio Ernesta "Chea" Guevaru". Ova samo naizgled beznačajna anegdota u stvarnosti pokazuje veličinu jednog neponovljivog autora koji služi vlastitoj umjetnosti, uistinu ... Neznanac: Čovjek koji je ubio Ernesta "Chea" Guevaru - Magnus.

Priča je to u kojoj onaj koji bi trebao biti glavni lik ima sporednu ulogu, a sporedni likovi pak postaju protagonisti. Čovjek koji je ubio Ernesta "Chea" Guevaru najmračnije je i najmučnije Magnusovo djelo, priča u kojoj je sve turobno i tmurno, gdje se prošlost miješa sa sadašnjošću, a sadašnjost je dio prošlosti. Priča je to u kojoj onaj koji bi trebao biti glavni lik ima sporednu ulogu, a sporedni likovi pak postaju protagonisti. Tko je Neznanac? Čovjek bez prošlosti, ali čovjek ispunjen prošlošću koja ga proganja.

POVEZANE KNJIGE