Psihološka prva pomoć nakon kriznih događaja

Psihološka prva pomoć nakon kriznih događaja - Arambašić, Lidija | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Arambašić, Lidija
DIMENZIJA
12,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Psihološka prva pomoć nakon kriznih događaja.pdf
ISBN
5908208221024

OPIS

“Mnoge krizne intervencije prikazane su u cijelosti, međutim, posebno vrijedan doprinos ove knjige nije samo dokumentiranje dosadašnjih iskustava, nego i njihovo sistematiziranje i deriviranje pravila i poučaka.” (iz recenzije Jasenke Pregrad) “…prva knjiga ove vrste kod nas i jedna od rijetkih u Europi koja se ovako temeljito bavi provedbom psiholoških kriznih intervencija u zajednici… neophodan vodič za sve stručnjake pomagačkih zanimanja koje ova problematika zanima, koji se njome bave ili je žele ugraditi u svoje daljnje djelovanje.” (iz recenzije Brune Proface) “Autorica opisuje borbu stručnjaka-dobrovoljca, a napose vlastitu borbu za uvođenje kriznih intervencija u sustav, počevši od tzv. četverogodišnje ilegale do prvih kriznih intervencija provedenih uz potporu ministarstava, sve do danas, kada se još uvijek borimo za status unutar sustava koji bi se trebao brinuti o ljudima pogođenim tragedijama i zajednicama u stanju krize.” (iz recenzije Branke Starc)

Psychological First Aid - An Australian guide to supporting people affected by disaster. Carlton: Australian Red Cross Zagreb : Društvo za psihološku pomoć [etc.], 2000.

Zagreb: Društvo za psihološku pomoć. (93.

POVEZANE KNJIGE