Rizik

Rizik - Stead, C.K. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stead, C.K.
DIMENZIJA
5,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Rizik.pdf
ISBN
3503168189483

OPIS

Nedavno rastavljen novozelandski pravnik Sam Nola vraća se u London gdje je proveo svoje dvadesete. Godina je 2003., Amerika i Velika Britanija pripremaju teren za rat u Iraku, Jedanaesti rujna neizbježna je tema svih razgovora. Sam dobiva posao u američkoj banci u Londonu, ubrzo napreduje, šefovi ga nagrađuju visokim bonusima, koji mu doduše stvaraju nelagodu, ali ih ne odbija. U životu mu se pojavljuje kći iz mladenačke veze, na pomolu je nova ljubav, a privatna i poslovna putovanja odvest će ga i u Hrvatsku. Idilu polako nagrizaju sumnje u bankarske spekulacije, a nakon ekonomskog kraha 2008. godine i Sam će svoje uredske stvari morati pospremiti u kutiju. C.K. Stead i ovim se romanom potvrđuje kao majstor pripovijedanja. Istančanim osjećajem za detalj autor ispisuje sve nijanse naizgled obične svakodnevice u kojoj se ljudske sudbine kroje na političkoj pozadini globaliziranog svijeta.

On February 1, 2021 Rizik's Boutique launched a special online sale featuring selections from our stockroom at 75% off. Visit our online store at online.riziks.com .

Ukoliko je po kreditu ugovorna promjenjiva kamatna stopa za cjelokupno razdoblje, potrošač se izlaže kamatnom riziku za cijelo ... SAMA astma nije rizični čimbenik za hospitalizaciju ili teže obolijevanje od covida-19, a ljudi kod kojih je astma izazvana alergijama mogli biti zapravo imati manji rizik, pokazuje novo istraživanje predstavljeno na godišnjem virtualnom sastanku Američke akademije za alergiju, astmu i imunologiju. Rizik likvidnosti temeljni je rizik kojeg određuju tržišni uvjeti nekog vrijednosnog papira odnosno bilo koje druge investicijske imovine. Sama likvidnost definira se kao utrživost investicijske imovine odnosno kao sposobnost prodaje investicijske imovine po očekivanim cijenama. Valutni rizik u hrvatskim bankama.

POVEZANE KNJIGE