Ružno pače

Ružno pače - Andresen, Hans Christian | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Andresen, Hans Christian
DIMENZIJA
3,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Ružno pače.pdf
ISBN
3126535223094

OPIS

Bajka Ružno pače Hansa Christiana Andersena svima nam je dobro poznata priča jer je riječ o pravom dječjem klasiku. Tomislav Torjanac, višestruko nagrađivani ilustrator slikovnica Kako živi Antuntun i Grga Čvarak, ovu je Andersenovu bajku oslikao i prepričao na sebi svojstven, slojevit način. Ružno pače je tako ostalo Andersenov klasik, ali je ujedno postalo suvremena posveta i poticaj svakom djetetu, svakom “ružnom pačetu”, kojega su vršnjaci odbacili samo zato jer je drukčije od njih. Stoga ova nanovo ispričana Andersonova bajka nosi u sebi snažnu poruku o prihvaćanju različitosti, posebno djece koju njihovi vršnjaci iz bilo kojeg razloga smatraju drukčijim. Prema izboru Sveučilišne i nacionalne knjižnice ova je slikovnica izabrana među najljepše oblikovane hrvatske knjige u 2017. godini.

Arhiva kolumni Ubogo pače nije znalo ni šta će ni kuda će, bilo je očajno što je tako ružno i služi na porugu celom pačjem dvorištu. Tako je bilo prvoga dana, a iz dana u dan bivalo je sve gore i gore.

Pročitajte originalnu cijelu priču! Priča za djecu o nevoljama i patnjama malog labuda koji se greškom izlegao u pačjem gnijezdu. fejvret grupa tvoje mame⛧. 9 Tracks.

POVEZANE KNJIGE