Veterinarska imunologija – načela i primjena

Veterinarska imunologija – načela i primjena - Day, Michael J. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Day, Michael J.
DIMENZIJA
3,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Veterinarska imunologija – načela i primjena.pdf
ISBN
4136513842137

OPIS

Knjiga Klinička imunologija pasa i mačaka (1. izdanje 1998. g., 2. izdanje 2008. g.), autora Michaela J. Daya, godinama se koristi kao pomoć i izvor informacija o imunologiji pasa i mačaka. Najnoviji udžbenik, napisan u suradnji s profesorom Ronaldom Schultzom, prati i nadopunjava nastavnu građu iz imunologije. U ovaj su udžbenik autori uvrstili i neke nove životinjske vrste pa se tako, osim imunologije malih životinja, obrađuje i imunologija velikih životinja, što studentima omogućuje jasan uvid u smisao prikazanog gradiva kao i njegovu primjenu u dijagnostici bolesti u svakodnevnoj kliničkoj praksi. Posebnost knjige čini 15 kliničkih slučajeva, koji su ujedno i prikaz 15 različitih imunosno posredovanih bolesti popraćenih izvrsnim fotografijama i grafikonima u boji. Ovaj je udžbenik sažet i prikladan za studente veterinarske medicine te neizostavan priručnik veterinarima praktičarima.

godini Hoće li i veterinari biti prioritetno cijepljeni protiv COVID-19? Naredba o mjerama zaštite životinja od zaraznih i nametničkih bolesti ... Veterinarska imunologija, iako najmlađa, ujedno je i najznačajnija temeljna i klinička znanost veterinarske medicine. Svoje značenje veterinarska imunologija dobila je prije 40-ak godina kad su se studenti veterinarske medicine počeli s njome upoznavati na prvoj, odnosno drugoj godini studija.

VETERINARSKA IMUNOLOGIJA _____ Veterinarski fakultet_____ 2 Termini održavanja PREDAVANJA u akademskoj godini 2018./2019. Predavanja Datum Tematska jedinica Nastavnik Day MJ, Schultz RD (2013) Veterinarska imunologija, Načela i primjena; 1.

POVEZANE KNJIGE