1000 Prvih riječi na engleskom

1000 Prvih riječi na engleskom Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,92 MB
NAZIV DATOTEKE
1000 Prvih riječi na engleskom.pdf
ISBN
5151767359723

OPIS

Prvi koraci u učenju novog jezika bit će vrlo zabavni uz ovu prekrasnu knjigu. Navedeno je više od 1000 riječi i sve su ilustrirane. Živopisne sličice složene su po temama, a predstavljaju predmete koje poznaje svako dijete, kao i slike iz šireg svijeta. Jednostavna pitanja na hrvatskom i engleskom olakšavaju malom početniku u istraživanju ove knjige i jezika.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Mojih prvih 1000 riječi na engleskom, Colin Clark . MultiPlusCard bodovi 34.

Kako bi djetetu učenje stranoga jezika bilo još zanimiljivije, u ovoj se slikovnici nalazi i mnoštvo naljepnica koje su ujedno i kretivni ... Ovaj veliki hrvatsko-engleski slikovni rječnik omogućit će djeci od 5 do 10 godina da uz igru i zabavu započnu s učenjem svoga prvog stranog jezika. Sadrži 1000 detaljnih slika iz neposrednoga životnog okruženja djece, popraćenih odgovarajućim pojmovima na engleskom i hrvatskom jeziku. Mojih prvih 1000 riječi na engleskom Ova izvrsna edukativna slikovnica pruža mogućnost učenja engleskog jezika uz zabavne i privlačne ilustracije.

POVEZANE KNJIGE