Godine prve: zašto su važne

Godine prve: zašto su važne - Jovančević, Milivoj i suradnici | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jovančević, Milivoj i suradnici
DIMENZIJA
3,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Godine prve: zašto su važne.pdf
ISBN
1719318962743

OPIS

Vodič za roditelje i stručnjake koji rade s djecom predškolskog uzrasta Novo izdanje priručnika za roditelje i sve one koji rade s djecom uglednog hrvatskog pedijatra i njegovih suradnika. Autori na pristupačan način obrađuju temeljna pitanja njege, odgoja i odrastanja djece od rođenja do polaska u školu. Poglavlja sadrže obilje savjeta i odgovora na roditeljske nedoumice (kako razgovarati s dojenčetom, praktični savjeti o njezi djeteta, kako biti dobar roditelj, kako se igrati s djecom, kako birati igračke, kako pobijediti strahove i stres, kada i kako na ljetovanje, kako provjeriti razvoj sluha i govora itd.).

Promjene u njihovoj zajednici tijekom tog razdoblja mogu imati dugoročne utjecaje. Godine prve: zašto su važne : vodič za roditelje i stručnjake koji rade s djecom predškolskog uzrasta Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

Prve dvije godine braka često mogu odrediti odnos između bračnih parova. Promjene u njihovoj zajednici tijekom tog razdoblja mogu imati dugoročne utjecaje. Godine prve: zašto su važne : vodič za roditelje i stručnjake koji rade s djecom predškolskog uzrasta Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE