Kako prestati pušiti

Kako prestati pušiti - Jopp, Andreas | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jopp, Andreas
DIMENZIJA
6,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako prestati pušiti.pdf
ISBN
5402078122038

OPIS

VODIČ ZA ODVIKAVANJE U 30 DANA Izjave poput »Volim pušiti« i »Mogu prestati kad želim« pušači govore uvijek iznova da bi zapravo u miru mogli nastaviti pušiti. Poznati njemački novinar i autor književnih bestselera Andreas Jopp daje pušačima u ruke ovaj vodič koji pomoću raznih naputaka, primjera, znanstvenih analiza i jedinstvene metode omogućuje svakome konačno oslobođenje od nikotinske ovisnosti. Priručnik utemeljen na pomnom istraživanju čita se kao krimić u kojem će svaki pušač otkriti nikotinske tragove u svom ovisničkom životu. Ali isto tako u ovoj će knjizi pronaći definitivno rješenje koje će ga odvesti prema trajnom rješenju problema. Andreas Jopp novinar je koji piše o medicinskim temama, zdravstveni savjetnik i autor bestselera. Objavio je sedam knjiga o prehrani, bjelančevinama i mršavljenju, vitaminima, hormonima i medicinskim terapijama, a djela su mu prevedena na 14 jezika. Kao bivši pušač već godinama savjetuje ljude koji se žele osloboditi ovisnosti o tom tinjajućem prutiću.

Do tog datuma, kad želite prestati pušiti, "dogovorite" se sami sa sobom hoćete... 2.

8. Tuširajte se ... Mnogi pušači se počinju pitati: "Zašto ja pušim, mogu li ja prestati pušiti?" Najčešće u toj fazi odustanu od daljeg konkretnog razmišljanja, te prođe još nekoliko godina.

POVEZANE KNJIGE