Kuća za čudovišta

Kuća za čudovišta - Bateson, Maggie | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bateson, Maggie
DIMENZIJA
3,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuća za čudovišta.pdf
ISBN
6035380810456

OPIS

Istražite 3D KUĆU ZA ČUDOVIŠTA! Otkrijte tko vreba iza zatvorenih vrata i tko se skriva u škripavim hodnicima ove strašne palače. S mnogo soba za istraživanje i likova za igranje, kuća za čudovišta strašno je zabavna!

Otkrijte tko vreba iza zatvorenih vrata i tko se skriva u škripavim hodnicima ove strašne palače. ... Slikovnica igračka za djecu predškolske i mlađe osnovnoškolske dobi sadrži kratku priču, likove za igranje i 3D kuću za zabavu i istraživanje.

Prati nas na Instagramu! Knjiga: Kuća za čudovišta, pisac: Maggie Bateson, Sarah Horne, Dječije knjige, Bajke, Slikovnice, Romani i priče, Tuzla, 29,50 KM, Izdavač: Školska knjiga ... Što je nekim ljudima lijepo, drugima je materijal za izrugivanje. To pokazuju i komentari na društvenim mrežama - pojedinaca kojima se ne sviđa božićna dekoracija Bijele kuće "Zašto božićna dekoracija Bijele kuće izgleda kao da će se Voldemort upravo vratiti?", jedan je od komentara na ... Crtani film "Kuća čudovišta" (2006) - Kuća čudovišta.

POVEZANE KNJIGE