Prohujalo s vihorom – druga knjiga

Prohujalo s vihorom – druga knjiga - Mitchell, Margaret | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mitchell, Margaret
DIMENZIJA
3,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Prohujalo s vihorom – druga knjiga.pdf
ISBN
1321646179103

OPIS

Atlanta je zahvaćena ratnim požarom i Scarlett uz pomoć Rhetta Butlera uspijeva pobjeći na Taru. Tamo više ništa nije kao prije i Scarlett preuzima ulogu glave obitelji. Obijesna i ljupka djevojka postaje odlučna žena koja se s nevjerojatnom snagom brine o Tari i njezinim stanovnicima, a kada je njezina voljena zemlja u opasnosti, Scarlett je spremna na sve… Epski roman o ljubavi i ratu osvojio je Pulitzerovu nagradu i bio nadahnuće za jedan od najviše slavljenih filmova svih vremena.

Catherine ga je u stvari i poticala da pročita Prohujalo s vihorom. Plunkett je pročitao knjigu i bio toliko opčaran cijelom pričom i ugođajem da je zatražio posao kostimografa za taj film.

Prazna košarica! Još niste napravili narudžbu. Stavite proizvode u košaricu, označite način preuzimanja i plaćanja - a ostalo prepustite nama. PROHUJALO S VIHOROM - knjiga I -Margaret Mičel Veličanstven istorijski roman Margaret Mičel nezaboravna je priča o ljubavi i gubitku, koji je prodat u 30.000.000 primeraka širom sveta.

POVEZANE KNJIGE