Putovanje kući

Putovanje kući - Cirincione, Diane | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cirincione, Diane
DIMENZIJA
5,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Putovanje kući.pdf
ISBN
5125477385198

OPIS

Od najpopularnijeg autora knjige Love is Letting Go of Fear (Ljubav bez straha), ova nadahnjujuća knjiga otkriva nam iskustva i događaje koji su učili i vodili autore. Napisana je u njihovu osjećajnom i iskrenom stilu, koji otkriva njihove životne ciljeve u izborima koje donose i lekcijama koje su naučili tijekom života. Svaki novi dan još uvijek donosi izazove i okolnosti, koje bude one dijelove u nama, koji žele osuđivati druge ili sami sebe, napisali su. Sada je drugačije, jer puno brže prepoznajemo kada se izgubimo i koji izbor imamo, da se vratimo na put bezuvjetne ljubavi. Jednom kada shvatimo, da je naša svrha služenje i pomaganje drugima, i kada se riješimo osuđivanja i prigovaranja, jer primjenjujemo opraštanje, put je lakši, smjer jasniji i odredište mira dostupno.

hr Njezin bistri um i šarm kratili su nam dugo putovanje kući. OpenSubtitles2018.v3. Dugo putovanje kući (eng.The Long Voyage Home) je američki ratna drama iz 1940.

Ove godine je situacija još gora. DW se raspitao kako uopšte stići do odredišta na ... Kad se Alan Bean vraćao na Zemlju s putovanja na Mjesec, smatrao je da je putovanje natrag na zemlju kraće, piše Bright Side.

POVEZANE KNJIGE