Sex, domovina i rock’n’roll

Sex, domovina i rock’n’roll - Horkić, Marina | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Horkić, Marina
DIMENZIJA
8,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Sex, domovina i rock’n’roll.pdf
ISBN
4715782012542

OPIS

U prvijencu Marine Horkić seksa i r'n'r-a je malo, no riječ je o inteligentno i mudro napisanom štivu o ljudima koji su 'živjeli su u nedužnim vremenima, a nisu to ni znali - nije se švercalo oružjem, drogom i ljudima, već se u zemlju unosio deterdžent, kava, ulje, riža, klozet ... Marina Horkić: Sex, domovina i rock'n'roll. Cijena 80 kn ~ 11 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 30241943 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Stenjevec, Špansko ... Sex, domovina i rock'n' roll pogled je unatrag, roman o nesputanoj mladosti prikliještenoj iluzijom slobode i stvarnošću ograničenih odabira, osobni prozor u vrijeme kad se SFRJ - zemlja radnika, seljaka i poštene inteligencije - počela otvarati 'novim idejama' i Zapadu, koji nove naraštaje trudbenika mami glazbom, modnim i društvenim trendovima te vječitim izazovom putovanja u ... Sex, domovina i rock 'n' roll pogled je unatrag, roman o nesputanoj mladosti prikliještenoj iluzijom slobode i stvarnošću ograničenih odabira, osobni prozor u vrijeme kad se SFRJ 'zemlja radnika, seljaka i poštene inteligencije' počela otvarati 'novim idejama' i Zapadu, koji nove naraštaje trudbenika mami glazbom, modnim i društvenim trendovima te vječitim izazovom putovanja u ... Pogled unatrag kroz odnos pojedinca i sistema.

Read Sex, domovina i rock n roll (Croatian Edition) [Jan 01, 2013] Horkic, Marina book reviews & author details and more at Amazon.in. Free delivery on qualified orders. Sex, domovina i rock'n'roll Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE