Sve je to obitelj!

Sve je to obitelj! - Kuhl, Anke | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kuhl, Anke
DIMENZIJA
11,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve je to obitelj!.pdf
ISBN
8654989729080

OPIS

Možda djeca na satovima prirode i društva uče da obitelj čine majka, otac i djeca, a da obitelj sa širom rodbinom čini porodicu, ali vide li ona oko sebe samo takve obitelji? Što je s djecom koja nemaju mamu ili čiji tata živi negdje drugdje? Što je s onima koji su posvojeni? Ili s onima koji imaju očuha i polubraću? Sve takve i još mnoge druge obitelji postoje u svakom društvu, pa tako i oko nas, sada i ovdje. Uz ovu nježnu i zabavnu knjigu lako ćete djeci opisati i objasniti kakvih sve obitelji ima i kako se živi u njima. Za slikovnicu Sve je to obitelj! autorica teksta Alexandra Maxeiner i ilustratorica Anke Kuhl dobile su najugledniju njemačku nagradu za književnost za djecu i mlade Deutscher Jugendliteraturpreis.

''Imam najljepšu priču na zemaljskoj kugli'', počela je svoju priču Milana. Sve je počelo na Facebooku. Meghan i Harry, sve je jasnije, nisu se suzdržavali prilikom intervjua "I ako to dolazi s rizikom gubitka, već je puno toga izgubljeno", nastavila je Markle, referirajući se na moguće posljedice dramatičnog intervjua koji su suprug i ona odlučili dati Oprah Winfrey - kraljici intervjua.

Prekasno za sve. No, zašto se Neno predomislio, nikom nije rekao.

POVEZANE KNJIGE