Tajna Zantara Vidovnjaka

Tajna Zantara Vidovnjaka - Kovačević, Hrvoje | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kovačević, Hrvoje
DIMENZIJA
8,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajna Zantara Vidovnjaka.pdf
ISBN
6869907385793

OPIS

Svojim prvim romanom za djecu, Tajna Ribljeg Oka , Hrvoje Kovačević privukao je pozornost čitatelja umijećem fabuliranja, vještom kompozicijom i duhovitošću dijaloga. Slijedio je niz romana s početnom riječju tajna u naslovu. Nezaustavljivi Hrvoje Kovačević, taj Ivan Kušan naših dana, duhovit i moderan, ponovno je napisao roman koji će s užitkom čitati i desetogodišnjaci i njihovi roditelji. Tajna Zantara Vidovnjaka sadržava sve elemente Kovačevićeve poetike − i tajnu i intrigu, i ljubavnupriču i potragu, i… Ognjenovii strahovi mahom su nestvarni, boji se uglavnom svega. Misli da je svijet u kojemu živi neprijateljsko okruženje. A onda mu u život stižu stvarne prijetnje. Nevolja je u tome što mu nitko ne vjeruje da je doistaugrožen. Teško da bi se iz toga izvukao da nije bilo ljubavi jedne djevojčice…

tajana obradoviĆ: „onda znaŠ kako stvari stoje" 37. antonio bariŠiĆ: „srest Ćemo se opet" The main goal of this paper is to analyze seven novels written by Croatian author Hrvoje Kovačević, and those are Tajna Ribljeg Oka (1996), Tajna Crne kutije (1998), Tajna Zlatnog Zuba (2000), Tajna mačje šape(2002, 2006), Tajna graditelja straha (2003), Tajna Zantara Vidovnjaka (2012) i Tajna najboljih prijatelja (2018).

david keleČiĆ: „dublje od bezdana" 34. milan krmpotiĆ: „sizifov posao" 35.

POVEZANE KNJIGE