Zakon o sigurnosti prometa na cestama

Zakon o sigurnosti prometa na cestama Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Zakon o sigurnosti prometa na cestama.pdf
ISBN
4517496826615

OPIS

Ova knjiga obuhvaća detaljne komentare uz zakonske cjeline i pojedine odredbe Zakona. U prilozima je opširno kazalo pojmova, bibliografija, osvrt na odredbe Kaznenog zakona i Prekršajnog zakona, popis preko 190 predmeta koji su navedeni u tekstu komentara, pregled odredbi ZSPC koji se odnose na blokiranje vozila, isključenje iz prometa, izdavanje naredbi, negativne prekršajne bodove, zahtjeve, tablice koje obuhvaćaju pregled prekršaja, način pokretanja prekršajnog postupka, visinu kazne, mogućnost izricanja zaštitne mjere, međunarodne izvore o prometu na cestama, posebno tematski raspoređene izvore Europske unije, Nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa RH te detaljne mjere europskih nastojanja za sigurnost prometa na cestama.

ZAKON O SIGURNOSTI PROMETA NA CESTAMA. I ... O PROGLAŠENJU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O SIGURNOSTI PROMETA NA CESTAMA.

Permalink. zanima me da mi netko tocno objasni Clanak 108.

POVEZANE KNJIGE