Zdravlje iz košnice

Zdravlje iz košnice Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Zdravlje iz košnice.pdf
ISBN
4779710193900

OPIS

Med, baš kao i druge pčelinje proizvode o kojima pišemo u ovom priručniku (propolis, matična mliječ..), ubrajamo u jedinu zdravu hranu koja dolazi u svom prirodnom obliku, bez ikakvih dodataka i aditiva.Med i matična mliječ proizvodi su koji jačaju organizam, pomažu kod niza fizičkih i psihičkih tegoba, vračaju energiju…Propolis je prirodni antibiotik koji ljekovito djeluje na mnoge tegobe: bolesti bubrega, jetre, očiju…Mnoga istraživanja novijeg datuma potvrđuju i antitumorsko djelovanje propolisa.Matična mliječ je prirodni imunostimulator koji povećava otpornost na bolesti, štiti krvožilni sustav i regulira krvni tlak te također daje snagu i jača izdržljivost organizma.U knjizi vas upoznajemo i sa drugim pčelinjim proizvodima poput pčelinjeg voska i otrova, te relativno slabo poznatim mumiom.

godine, John Hill je mudro napisao: "Premala pažnja koja se posvećuje u ovo vreme lekovitom delovanju meda i pčelinjih proizvoda je primer kako čovek zapostavlja obične stvari... Zdravlje iz košnice. Med i drugi pčelinji proizvodi.

biolog . podijelite na mreži ; Matična mliječ od davnina se cijeni kao jedan od najboljih životnih eliksira koji ima snagu "zaustaviti godine" i produljiti život. Zdravlje iz košnice - Pčelarstvo SILOV, Skradin.

POVEZANE KNJIGE