Anatomija destrukcije

Anatomija destrukcije - Filipić, Petar | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Filipić, Petar
DIMENZIJA
8,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Anatomija destrukcije.pdf
ISBN
1931936096103

OPIS

ANATOMIJA DESTRUKCIJE – Politička ekonomija hrvatskog visokog školstva Komunikacijskoj i informatičkoj revoluciji usprkos, do statističkih informacija o hrvatskom visokom školstvu začuđujuće je teško doći. Kako aparaturom političke ekonomije pristupiti pitanju i kritici neoliberalizma u našem visokom školstvu i znanosti financiranima od strane države? Analizom tržišta upisa studenata, zapošljavanja nastavnika i znanstvenih radova, autor nastoji identificirati položaj visokih učilišta u društveno-ekonomskom okruženju i progovoriti o vlasničkim odnosima i makroupravljanju. Koji su razlozi prodora privatnog u hrvatsko javno visoko školstvo, kako bismo analizirali materijalni standard institucija, nastavnika, nenastavnog osoblja i studenata, a sve povezano s relativno lošim znanstvenim položajem hrvatskih visokih učilišta na odgovarajućim europskim ljestvicama, neke su od tema nove knjige Petra Filipića, profesora na Ekonomskom fakultetu u Splitu i autora Ekonomskih paradoksa.

S medicinskog stajališta, anatomija se sastoji od preciznih znanja o formi, poziciji, veličini i odnosu ... anatomija ljudske destrukcije pdf Posted on February 10, 2021 By admin govih Filozofskih istraživanja o biti ljudske slobode i srodnim pitanji- ma, Henri .. je, kako stoji u uvodu Grundrisse, anatomija č č za anatomiju majmuna) strofu kao primjer radikalne destrukcije-negacije u kojoj ništa od negiranog sadri.

eds., Javno zdravsto ... anatomija ljudske destrukcije pdf Posted on December 16, 2019 by admin govih Filozofskih istraživanja o biti ljudske slobode i srodnim pitanji- ma, Henri .. je, kako stoji u uvodu Grundrisse, anatomija č č za anatomiju majmuna) strofu kao primjer radikalne destrukcije-negacije u kojoj ništa od negiranog sadri.

POVEZANE KNJIGE