Četvrtkom u parku

Četvrtkom u parku - Boyd, Hilary | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Boyd, Hilary
DIMENZIJA
11,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Četvrtkom u parku.pdf
ISBN
6793849139652

OPIS

IMA LI LJUBAV ROK TRAJANJA? Jeanie živi posve miran i uobičajen život: vodi mali dućan zdrave hrane, večeri provodi sa svojim suprugom Georgeom s kojim je u braku tridesetak godina, a svaki četvrtak provodi u parku, na dječjem igralištu, čuvajući svoju unuku. No kada u parku upozna Raya – za svoje godine, jako zgodnog učitelja aikida – koji također vrijeme provodi čuvajući unuka Jeanin miran i spokojan život postat će stvar prošlosti. Tajni susreti, razmjene poruka i nestrpljivo očekivanje novoga četvrtka promijenit će mnoge živote i za sobom ostaviti slomljena srca, obiteljske sukobe, ali i slatka, velika očekivanja… Jeanie i Ray jedno će drugome ponuditi novu priliku za ljubav, no pitanje je hoće li je imati hrabrosti prihvatiti… Nježna i intrigantna ljubavna priča…

Prijavi se za Newsletter da bi bio obavešten o prodaji i o novim proizvodima. Dodaj bilo koji tekst ovde ili ga ukloni. Opis - ČETVRTKOM U PARKU.

Jednog četvrtka posle podne, u parku gde čuva unuku, upoznaje Reja, koji je tu sa svojim unukom. Dok jesenje lišće pada nečija ljubav počinje da cveta.Džini Loson se bliži šezdesetom rođendanu. U braku nije nesrećna, pre je neispunjena i neshvaćena.

POVEZANE KNJIGE