Kokosovo ulje

Kokosovo ulje - Ozmec, Nataša | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ozmec, Nataša
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kokosovo ulje.pdf
ISBN
2306463171116

OPIS

Praktični savjeti za zdravlje, dom i ljepotu Vjerojatno ste čuli za ovu egzotičnu namirnicu, ali znate li zašto je toliko na cijeni? Već i u malim količinama, kokosovo je ulje prepuno korisnih hranjivih tvari koje blagotvorno djeluju na naše zdravlje. Saznajte kako kokosovo ulje uvesti u svoju svakodnevnu prehranu, higijenske i kozmetičke rituale, njegu kućnih ljubimaca, kako mu naći primjenu u kućanstvu pa čak i njime tretirati manje zdravstvene tegobe. U ovom praktičnom priručniku čitajte: – koje su sve dobrobiti kokosovog ulja za zdravlje i ljepotu – praktične savjete o njezi lica, tijela i kose – kako koristiti kokosovo ulje i njegove prerađevine: kokosova krema, kokosove mrvice i kokosovo mlijeko uz inspirativne recepte

Izbelite zube kokosovim uljem. Kokosovo ulje povećava i nivo izdržljivosti ljudskog organizma, što je sportašima veoma bitno, a pored toga je ovo ulje rangirano kao najkvalitetnije ulje na svijetu.. Kokosovo ulje kao lijek pomaže rješavanju mnogih zdravstvenih poteškoća pa se preporučuje kao pomoćno sredstvo za sprječavanje i liječenje bolesti kao što su: gojaznost, dijabetes, razne srčane bolesti, problemi sa ... Kokosovo ulje jedna je od rijetkih namirnica koja se može klasificirati kao „super hrana".

Kokosovo ulje kao lijek pomaže rješavanju mnogih zdravstvenih poteškoća pa se preporučuje kao pomoćno sredstvo za sprječavanje i liječenje bolesti kao što su: gojaznost, dijabetes, razne srčane bolesti, problemi sa ... Kokosovo ulje jedna je od rijetkih namirnica koja se može klasificirati kao „super hrana". Njegova jedinstvena kombinacija masnih kiselina može imati duboke pozitivne učinke na zdravlje.

POVEZANE KNJIGE