Kokosovo ulje

Kokosovo ulje - Ozmec, Nataša | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ozmec, Nataša
DIMENZIJA
10,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Kokosovo ulje.pdf
ISBN
3299568305500

OPIS

Praktični savjeti za zdravlje, dom i ljepotu Vjerojatno ste čuli za ovu egzotičnu namirnicu, ali znate li zašto je toliko na cijeni? Već i u malim količinama, kokosovo je ulje prepuno korisnih hranjivih tvari koje blagotvorno djeluju na naše zdravlje. Saznajte kako kokosovo ulje uvesti u svoju svakodnevnu prehranu, higijenske i kozmetičke rituale, njegu kućnih ljubimaca, kako mu naći primjenu u kućanstvu pa čak i njime tretirati manje zdravstvene tegobe. U ovom praktičnom priručniku čitajte: – koje su sve dobrobiti kokosovog ulja za zdravlje i ljepotu – praktične savjete o njezi lica, tijela i kose – kako koristiti kokosovo ulje i njegove prerađevine: kokosova krema, kokosove mrvice i kokosovo mlijeko uz inspirativne recepte

7. Kao masku za jako gustu kosu. Kokosovo ulje za akne.

Ulje, pa tako i kokosovo, odbija ili istiskuje njezine zalihe voda te samim time ... Iako se kokosovo ulje donedavno preporučivalo za prženje namirnica, postoje indicije da je ipak manje zdravo od maslinovog ulja, iako za oba vrijede slična pravila: zagrijavajte ih što kraće S ogromnim izborom različitih vrsta ulja na policama trgovina - od kokosovog, maslinovog, ulja od ... Kokosovo ulje ima antimikrobna svojstva i moglo bi pomoći u liječenju i prevenciji gljivičnih oboljenja, pokazalo je nedavno objavljeno istraživanje. Istraživanje provedeno na miševima pokazalo je da je kod miševa hranjenih s kokosovim uljem zapažen 10 puta manji rast Candide u crijevima, nego kod miševa hranjenih goveđim lojem ili ... Kokosovo ulje može se koristiti u namazima i umacima, kod izrade deserta ili frape-a.

POVEZANE KNJIGE