Lijepa nakon 39-te

Lijepa nakon 39-te - Ortemberg, Adriana | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ortemberg, Adriana
DIMENZIJA
6,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Lijepa nakon 39-te.pdf
ISBN
9864803822385

OPIS

Cjelovit program pomlađivanja!Ovo je knjiga o revolucionarnoj metodi koja će vam pomoći da izbrišete umor, bore i nakupljene kilograme. Ovaj program ne uključuje naporne vježbe ni nemoguće dijete za mršavljenje, već vam pomaže da uživate u zdravijoj i vitalnijoj zrelosti.Započnite već danas s ovim prirodnim tretmanom i pripremite se za spektakularnu promjenu!- Riješite se kilograma nakupljenih u posljednjih deset godina- Izbrišite deset godina bora na svojoj koži- Ojačajte umPostanite privlačniji i zadovoljniji.Ova je knjiga priručnik za pomlađivanje uz koji ćete postići iznenađujuće rezultate u samo deset tjedana.Zašto se pomiriti s prolaskom vremena koje ostavlja trag na tijelu? Uz ovaj priručnik ne samo da ćete postići mladenački izgled, već ćete se tako i osjećati!

Quick View. Vratite svoj biološki sat unatrag.

Program koji ona predlaže ne uključuje naporne vježbe ni nemoguće dijete za mršavljenje ... Lijepa nakon 39-te Adriana Ortemberg. U kategoriji: Zdravlje i ljepota.

POVEZANE KNJIGE