Maturalac

Maturalac - Primorac, Branka | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Primorac, Branka
DIMENZIJA
12,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Maturalac.pdf
ISBN
9409952238096

OPIS

Proživite uzbuđenja i čari maturalnog putovanja! Škola, đaci, profesori, ljubav, odrastanje i sloboda teme su koje posebno dolaze do izražaja na maturalnim putovanjima. Jedno takvo iskustvo opisano je u ovoj knjizi tako živopisno da ćete i vi krenuti na uzbudljivo putovanje o kojem ćete pričati danima nakon što pročitate zadnju stranicu. Knjiga „Maturalac” dobitnica je nagrade „Mato Lovrak”.

Noćna vožnja turističkim autobusom sa usputnim odmorima do… Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam MATURALAC. Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu MATURALAC. Turistička putnička agencija specijalizirana za last minute putovanja u Tunis, Kenija, Krstarenja, Gardaland, Istanbul, Egipat i Hurghada. Proživite uzbuđenja i čari maturalnog putovanja! Škola, đaci, profesori, ljubav, odrastanje i sloboda teme su koje posebno dolaze do izražaja na maturalnim putovanjima. Maturalac (u srednjoj) 09.05.2019.

Krenuli su sutra rano ujutro i cijelim putem pjevali i zabavljali se. S njima je išao i nastavnik tjelesnog Zvonko ... MATURALAC.

POVEZANE KNJIGE