Moj kuhar

Moj kuhar - Mameledžija, Nihad | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mameledžija, Nihad
DIMENZIJA
8,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj kuhar.pdf
ISBN
2540228575729

OPIS

Većinu recepata u ovoj knjizi odabrao sam između najboljih recepata iz evropske i internacionalne kuhinje. Mislim da ova jela zaslužuju da se nađu na svakom stolu, ali i da njihovi recepti mogu poslužiti i kao ideja i poslije biti obrađeni po ukusu onoga ko ih kuha. Svi recepti su posebno prerađeni kako bi odgovarali našem podneblju i namirnicama koje se mogu pronaći kod nas. Nazive nekih jela donio sam u njihovom izvornom obliku, a poslije toga i u prijevodu, smatrajući da će ih na taj način čitateljke i čitaoci bolje upoznati, jer su mnoga navedena jela zapravo svjetski kulinarski klasici i kao takvi su navedeni u jelovnicima restorana širom svijeta.

Pouzdani poslodavci. Besplatan, brz i povoljan način da pronađete posao između 2.300+ oglasa za posao.

Počnite novu karijeru upravo sada! Moj kuhar Izbor najboljih recepata evropske i internacionalne kuhinje, prilagođeni našem podneblju i namirnicama koje se mogu pronaći kod nas. 59,00 KM 20,00 KM POMOĆNI KUHAR NA TURISTIČKOM BRODU (M / Ž) Mjesto rada: SPLIT Traženo radnika: 2 Poslodavac: MAJA, obrt za ugostiteljstvo, turizam i poslovanje nekretninama vl.

POVEZANE KNJIGE