Riba – Academia barilla

Riba – Academia barilla Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Riba – Academia barilla.pdf
ISBN
4947123715135

OPIS

Uživajte u 40 privlačnih talijanskih glavnih jela od ribe, koje je za vas odabrala Academia Barilla. U ovoj ćete knjižici naći recepte za najpoznatije talijanske recepte ali i mnoge ukusne i maštovite inačice jela od kojih će vam rasti zazubice. Ta su jela vrlo lagana, ali istinski posebnoga okusa. Primjerice, božanstveni brancin u acqua pazza, ili ukusne dagnje na buzaru. Zatim, krepke sipice s graškom i nježna hobotnica s krumpirom; zamamni ražnjići s morskim plodovima u umaku salmoriglio, ili mirisni arbun s vrganjima. Neka od jela pomno su odabrana iz golema nasljeđa regionalnih kuhinja – usoljeni bakalar prava je delikatesa za gurmane kao i gusta juha jadranskih ribara ili iverak, s osebujnim umakom od rajčica. Uronite u delikatese Mediterana, koji je talijanska kuhinja uvijek slavila s velikim nadahnućem.

Gotovo svi deserti u ovoj knjizi najbolje su od svake regije, deserti koji su s godinama prerasli u poslastice cijeloga talijanskog naroda - poput cannola, remek-djela sicilijanskoga umijeća izrade slatkoga tijesta; izvorne pastiere (uskršnje pite ... Uz kuharicu RIBA uživajte u 40 privlačnih talijanskih glavnih jela od ribe, koje je za vas odabrala Academia Barilla. U ovoj ćete knjižici naći recepte za najpoznatije talijanske recepte, ali i mnoge ukusne i maštovite inačice jela od kojih će vam rasti zazubice.

Ta su jela vrlo lagana, ali posebnoga okusa. Primjerice, brancin u acqua pazza, ili ukusne dagnje na buzaru. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Riba - Academia barilla autora .

POVEZANE KNJIGE