Troja – Pad kraljeva

Troja – Pad kraljeva - Gemmel, Stella | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gemmel, Stella
DIMENZIJA
11,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Troja – Pad kraljeva.pdf
ISBN
4649865553355

OPIS

Nakon uzbudljivoga prvog dijela Gemmellove trilogije, u kojem su se prožimali najdublji ljudski osjećaji poput ljubavi i mržnje, te nastavka, u kojem se najavljivao neizbježan rat, u posljednjem dijelu objavljen je rat, a u krvožednim bitkama sudjeluju junaci, vječno živi u pričama koje odjekuju mnogim stoljećima. U gradu čeka trojanski kralj, koji, bolestan i ogorčen, nadu polaže u dva junaka: svojega najmilijeg sina Hektora i zastrašujućega Helikaona, koji se Mikenjanima kani ljuto osvetiti za smrt svoje žene.

Dobavljivost: nije dobavljivo. Izdavač: Mozaik knjiga.

Policija je tela pronašla u dnevnoj sobi. Nakon policijskog uviđaja, naložena je obdukcija, kako bi se jasno i precizno utvrdio uzrok smrti ... Nakon prvog dijela Gemmellove trilogije, nastavak najavljuje neizbježan rat, pa se okupljaju svi kraljevi s Velike zelene pučine, svaki sa svojim mračnim planovima o osvajanju i pljački.

POVEZANE KNJIGE