U šumi

U šumi - Delogu, Denis | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Delogu, Denis
DIMENZIJA
6,96 MB
NAZIV DATOTEKE
U šumi.pdf
ISBN
3591417983638

OPIS

“U šumi” je osobna, vrlo intimna priča o vlastitom iskustvu autora od dijagnoze teške autoimune bolesti – multiple skleroze – do iscjeljenja. Denis Delogu je kroz teške ekonomske i zddravstvene krize pronašao put mimo neadekvatnog zdravstvenog sustava i vratio svoj društveni i zdravstveni život u normalu, unatoč lošim prognozama uvriježenim za njegovu dijagnozu. U šumi podataka i informacija ne-personaliziranog zdravstvenog sustava, gdje je svaki čovjek sveden na gotovo samo broj, pronašao je vlastiti put do tjelesnog i duhovnog zacjeljenja. Autor je pronašao vlastiti put do tjelesnog i duhovnog zacjeljenja. Ovo je hrabra knjiga koja dokazuje zapanjujuću moć prehrane i što se sve može postići promjenama prehrambenih i životnih navika.

Možete nas kontaktirati telefonski na brojeve: 032 430 310 ili 098 310 352 ili putem e-maila: [email protected] Vladimir Nazor Bog u šumi. Broj otvaranja: 12185.

52404 Sveti Petar u Šumi, HR. DAJČIĆI 100.

POVEZANE KNJIGE