U šumi

U šumi - Delogu, Denis | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Delogu, Denis
DIMENZIJA
10,26 MB
NAZIV DATOTEKE
U šumi.pdf
ISBN
3722603231237

OPIS

“U šumi” je osobna, vrlo intimna priča o vlastitom iskustvu autora od dijagnoze teške autoimune bolesti – multiple skleroze – do iscjeljenja. Denis Delogu je kroz teške ekonomske i zddravstvene krize pronašao put mimo neadekvatnog zdravstvenog sustava i vratio svoj društveni i zdravstveni život u normalu, unatoč lošim prognozama uvriježenim za njegovu dijagnozu. U šumi podataka i informacija ne-personaliziranog zdravstvenog sustava, gdje je svaki čovjek sveden na gotovo samo broj, pronašao je vlastiti put do tjelesnog i duhovnog zacjeljenja. Autor je pronašao vlastiti put do tjelesnog i duhovnog zacjeljenja. Ovo je hrabra knjiga koja dokazuje zapanjujuću moć prehrane i što se sve može postići promjenama prehrambenih i životnih navika.

Nešto se dogodi. I međimurska je policija u suradnji s HGSS-om intenzivno ovih dana tragala za nestalom djevojkom, a u međimurskoj policiji potvrdili su informaciju da je djevojku pronašla policijska ophodnja jutros u šumi blizu Bogdanovca, srećom, živu i zdravu, javlja emedjimurje. Tijelo je pronađeno u srijedu u poslijepodnevnim satima. Uhićen je 14-godišnji dječak kojeg se sumnjiči da je ubojstvo počinio s nožem.

Stanovništvo. Općina ima, prema popisu iz 2001.

POVEZANE KNJIGE