Večera s vampirom

Večera s vampirom - Gibbs, Abigail | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gibbs, Abigail
DIMENZIJA
3,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Večera s vampirom.pdf
ISBN
5637416437415

OPIS

Slučajan susret s grupom privlačnih mladića pokreće niz događaja koje će Violet Lee dovesti na mjesto koje nije mogla zamisliti ni u najluđim snovima- odjednom će se naći u prekrasnoj vili raskošne elegancije i nemjerljivog bogatstva, mjestu gdje živi vampirska plemićka obitelj Varn prema svojim pravilima i zakonima. To je mjesto iz kojeg nema izlaza… koliko god to Violet pokušavala. No, sve bogatstvo i sjaj ne može prikriti tamu koja se skriva ispod raskošne i privlačne površine, utjelovljene u karizmatičnom, privlačnom i opasnom Kasparu Varnu. Violet i Kaspar predaju se strasti koja nadilazi njihove različite svjetove- no, to je strast koja ima visoku cijenu… „Zbog Abigail Gibbs opet ćete se zaljubiti u vampire…ali, pripazite – ovi vampiri grizu.” Meg Cabot

Bilo je skoro šest sati i nevoljko sam ustala iz kreveta nakon popodnevnog drijemanja. Nisam željela zaspati, no prevarilo me rano ustajanje svakog jutra ... Abigail Gibbs osvojila je nevjerojatan interes čitatelja objavljivanjem dijelova svog prvog romana Večera s vampirom na wattpadu i ubrzo dobila ugovor za objavljivanjem romana u cijelosti.

knjiga u serijalu Dark heroine] Violet Lee je sedamnaestogodišnjakinja, kći britanskog Ministra obrane, koja se jedne večeri zatekne na trgu Trafalgar, u Lon donu, gdje slučajno nazoči brutalnoj sceni hranjenja nekolicine vampira. Prije no što ... Abigail Gibbs, VEČERA S VAMPIROM Nakladnik ZNANJE Zagreb 2013 Meki uvez.

POVEZANE KNJIGE