Anđeoska zaštita

Anđeoska zaštita - Newcomb, Jacky | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Newcomb, Jacky
DIMENZIJA
3,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Anđeoska zaštita.pdf
ISBN
3851904534273

OPIS

Najnovija dojmljiva zbirka istinitih priča o kontaktima s preminulim voljenim osobama te s anđelima s “druge strane” života. Istražujući pojedinosti događaja – kako su se dogodili, što je svaka osoba naučila i kako je to iskustvo utjecalo na njezin život – ova utješna knjiga donosi istinite priče o čudesnim intervencijama anđela čuvara te o pravodobnom javljanju preminulih voljenih osoba, čineći štivo koje će vas razvedriti i umiriti. Čitajte o: – duhu punom ljubavi koji je na mobitelu ostavio božićnu poruku – preminulom ujaku koji je svojoj nećakinji čestitao na uspješno položenom vozačkom ispitu… dan prije ispita! – anđelu koji je umiruću ženu gurnuo natrag u njezino tijelo jer još nije bilo vrijeme za njezin odlazak – brojnoj djeci širom svijeta koja vide arkanđela Mihaela – golemim “anđeoskim rukama” koje su podignule automobil kako bi putnike poštedjele čeonog sudara.Pročitajte ove i još mnoge začudne priče s raznih strana svijeta, upoznajte zanimljive znakove koji pokazuju da su anđeli s nama i pronađite odgovore na sva svoja pitanja o anđelima!

Bertha Dudde, br. 7440, 29 Listopad 1959 Vjeruje se da svaki događaj u životu ima svoju višu svrhu za našu kasniju dobrobit.

Zaštita Aure (Energija osobnog polja): Vatreni ahat, crni turmalin, labradorit, sunčev kamen, tigrovo oko Popularna psihologija Meki uvez 124 stranice. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Anđeoska zaštita.

POVEZANE KNJIGE