Hrvatska gastronomija – talijanski

Hrvatska gastronomija – talijanski - Njavro, Mato | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Njavro, Mato
DIMENZIJA
11,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatska gastronomija – talijanski.pdf
ISBN
7623947620307

OPIS

Ricettario Croato

... varivo nalik na talijanski minestrone ("maništra", "manestra" ili "menestra") te jela s tjesteninom i mesom pripremljena uz dodatak slavnih tartufa koji se uzgajaju u ovome kraju ... gastronomia prijevod u rječniku talijanski - hrvatski u Glosbe, online rječnik, besplatno.

stoljeća postojala je značajna talijanska jezična i etnička zajednica u Hrvatskoj, uglavnom skoncentrirana na zapadnoj obali Istre, te u Rijeci, dalmatinskim i kvarnerskim gradovima. Svečanosti koja se održava u više od 100 zemalja svijeta, Međunarodnom tjednu talijanske gastronomije, pridružuje se po prvi put i Hrvatska u partnerstvu Veleposlanstva Italije, Talijanskog instituta za vanjsku trgovinu, Talijanskog instituta za kulturu, Talijanske kulinarske akademije ALMA i Kulinarskog Instituta Kul IN. Isa Mazzocchi (Foto: Kul In) Talijanska kuhinja jedna je od najpopularnijih, a možda i najpopularnija na svijetu.

POVEZANE KNJIGE